perjantai 30. maaliskuuta 2018

Pääsiäisen suklaacookiet

























Taikina 12-16 kpl:

175g voita
1,5 dl sokeria
1,5 dl fariinisokeria
2 tl vaniljasokeria
1 muna
5,5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
0,5 tl suolaa
2,5 dl fazerin tummaa suklaata
3 rkl hasselpähkinärouhetta
Suklaamuna karkkeja


Sulata voi kattilassa.  Sekoita joukkoon sokerit ja muna.

Sekoita kuivat aineet keskenään. Sekoita jauhoseos taikinaan muutamassa erässä. Leikkaa suklaasta veitsellä rouheata kuutiota ja lisää ne joukkoon. Lisää sekaan hasselpähkinärouhe.

Annostele taikina kahden lusikan avulla leivinpaperin päälle pellille. Pyöreän muodon saat, kun käytät apuna rengasmuottia. Taputtele taikina muotin muotoon ja lisää päälle suklaamunakarkit.

Paista 200 asteisessa uunissa n. 8-10 minuuttia

Jos haluat kekseistä tasakokoisia painele ne lämpimänä renkasmuotilla. Reunat voit käyttää keksimuruna muihin jälkiruokiin.

Hyvää Pääsiäistä!🐣

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti