perjantai 2. helmikuuta 2018

Gluteeniton pizza




Kastike:

Tomaattipyre 4 rkl ( Mutti)
Pizzamaustetta 2 tl
oliiviöljyä 1 rkl
Basilika silppua n. 6 lehteä
Texas Pete Hotsouce 2 tl


Pohja:

3 dl mantelijauhoja
1 tl leivinjauhetta
2 dl emmental-juustoraastetta
1 muna
2 rkl ranskankermaa
0,5 tl suolaa

Täyte:  ( mitä haluat, tässä käytettiin):

Metu suikaleita
Eri värisiä paprikoita
Aura-juustoa
Emmental-juustoa



Sekoita kastikkeen aineet keskenään.

Sekoita mantelijauho,leivinjauho ja suola keskenään

Lisää seokseen juustoraaste, kananmuna ja ranskankerma. Sekoita huolellisesti.

Laita uuni lämpiämään 200-asteeseen. Levitä taikina uuninpellille asetetulle leivinpaperille kostutetuin käsin ja muotoile taikina pizzapohjaksi. Esipaista 10 minuuttia.

Ota pizzapohja uunista ja levitä kastike pohjalle. Laita seuraavaksi juustoraaste ja haluamasi täytteet pohjan päälle. Paista vielä noin 13-15 min 200-asteessa keskitasolla, kunnes pizza on kypsä ja nauti.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti